Byggsøk

Det er en kjensgjerning at alle søknader som omhandler byggesaksmeldinger må gå via kommunens byggesaksavdeling.

Dette medfører som kjent at søknadene må følge aktuelle lover og forskrifter og prinsipper i plan- og bygningsloven (SAK10) fastsatt av statlige organer. Videre er det vanskelig å finne frem til de rette søknadspapirene og rette dokumentasjoner som skal foreligge i en byggemelding.

Internsikring AS har i den senere tid sett en klar økning av behov for assistanse til slike byggemeldinger fra arkitekter, byggmestere etc. Bakgrunnen for dette er at slikt arbeid tar for mye tid og ressurser fra deres egentlige fokusområde.
På bakgrunn av det økende behov for assistanse ved byggemeldinger lagde Internsikring as et dataprogram som gjør papirarbeidet lettere. Med dette kan vi tilby en gjennomgående tjeneste for byggesaksmeldinger, herunder forberedelser for forhåndkonferanse til kommunens byggesaksavdeling sammen med oppdragsgiver, dokumentasjon fremleggelse og oppfølging frem til godkjennelse av ferdigattest.

Internsikring er av den bestemte mening at den tjeneste vi kan tilby våre kunder vil være med å frigjøre ressurser hos våre kunder slik som for eksempel arkitektfirma, byggmestere, maskinentrepenører etc. og derfor bidra til økt økonomisk lønnsomhet, rutiner, kontroll og trygghet.

Vi kan i denne sammenhengen tilby dere følgende:

  • Elektronisk byggsøk hos direktoratet for byggkvalitet (Med brukernavn og passord)
  • Et webbasert dataprogram som veileder dere igjennom søknadsskjemaene.
  • Bistand i hele dokumentasjonsprosessen. Med dette mener vi for eksempel, hva som skal dokumenteres, hvilke søkemoduler det er hensiktmessig å henvise til, hvordan disse eventuelt beskrives og hvilke funksjoner som rettes til deres virksomhetsområde
  • Oppsett av søknaden med alle vedlegg som skal sendes til byggesaksavdelingen.
  • Vi tilbyr en total løsning på deres byggesaksmelding inkludert nabovarsler.

 

Dette tilbyr vi for at arbeidsdagen kan nyttes til det som er innbringende for de enkeltes virksomhet. Noe tid må selvsagt ofres, da vi er totalt avhengig av et godt samarbeid med de enkelte. Dette for at resultatet skal bli tilfredsstillende.



 

 


 

 

Nettløsning fra www.inbusiness.no