Velkommen til Internsikring.no
 

Internsikring AS er et konsulentfirma i bygge- og anleggsbransjen og har siden starten i 2002 blitt en ledende aktør innen vårt fagområde.

Vi holder til i Bergen, der vi har både salgsavdeling og kundeservice. I dag består kundeservice av flere avdelinger med kompetanse innenfor de ulike utfordringene som bygge- og anleggsbransjen står overfor.

 
Internsikring AS består av 34 topp motiverte medarbeidere, hvorav 21 er dedikert til support, kundeservice og produktutvikling.

Vi arbeider for at våre ansatte skal sitte med tilstrekkelig kunnskap om våre produkter og tjenester og er derfor opptatt av faglig oppdatering og utvikling.

Målet fra starten av har vært å bistå bedrifter i bygge- og anleggsbransjen med papirarbeid og rådgivning for å gjøre hverdagen enklere. 

Vi vektlegger i stor grad at våre kunder føler seg ivaretatt, og i den forbindelse vil vi hele tiden utvikle våre produkter i takt med markedet, samt tilby nye produkter og tjenester til våre kunder når behovet viser seg.

Over 9000 bedrifter har valgt å bruke Internsikring AS som samarbeidspartner, og vi har planer om sterk vekst med våre kunder og ansatte.

 

 

 

 

 

 

Nettløsning fra www.inbusiness.no